Pracownik RDLP Szczecin na froncie walki wyborczej
Moderator: Moderatorzy
Re: Pracownik RDLP Szczecin na froncie walki wyborczej
Nie możliwe. To fejk.
Przecież w tamtym momencie był w pracy.
Przecież w tamtym momencie był w pracy.
Ten polityk,czasowo zatrudniony w L.P.,wyrządza wielką krzywdę uczciwym leśnikom.Ale czy oni to czują?
Czują. Tylko system polityczny ma w dupie co czują rządzeni.
Rządzeni nominalnie suwerenni na papierze. Toaletowym.
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Piotrek pisze: poniedziałek 10 lip 2023, 19:24 Czują. Tylko system polityczny ma w dupie co czują rządzeni.
Nie ma co narzekać. Skoro pracownik CILP Matecki Dariusz zrobił taki film, to oznacza, że każdy z nas może również zrobić. O Ziobrze, o Jarosławie, o Wosiu.
Martwe drewno (drzewo) to symbol zła i grzechu, nienawiści. Ks. Tomasz Duszkiewicz
Tak na marginesie...
Nie wiedziałem, że dyrekcja generalna przenosi się do Szczecina ...
https://budujemydom.pl/irbj/aktualnosci ... szczecinie
Nie wiedziałem, że dyrekcja generalna przenosi się do Szczecina ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
raczej 3 deski modrzewiowe zbite / sklejone / skręcone ? w profil słupa
oMirek pisze: środa 12 lip 2023, 21:35 Nie ma co narzekać. Skoro pracownik CILP Matecki Dariusz zrobił taki film, to oznacza, że każdy z nas może również zrobić. O Ziobrze, o Jarosławie, o Wosiu.
TIIIIAAA - tylko ile dni będziesz jeszcze pracował
Słyszałem że wielkim nietaktem jest odwrócenie się do Dariusza plecami i niepodanie ręki. Jeden kolega z Międzyzdrojów miał też nieprzyjemności po tym jak krzywo spojrzał (puszczajac oko do kolegow) na jego selfiki podczas sadzenia lasu papieskiego...
Także zrobienie filmu o panach od zera to karierowy koniec.
Także zrobienie filmu o panach od zera to karierowy koniec.
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

Dni????
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
-
Dyrektor leśny
- podleśniczy

To już wiesz... Dla mnie gites!Sten pisze: niedziela 30 lip 2023, 09:17 Tak na marginesie...
Nie wiedziałem, że dyrekcja generalna przenosi się do Szczecina ...![]()
W regionalnych mediach całkowicie podporządkowanych Suwerennej Polsce (w zasadzie firmach córkach ich funduszy) pojawiają się artykuły jakoby Boguckiego i Mateckiego bali się nawet posłowie tacy jak Jach, Brudzinski, Gróbarczyk... czy szyszki jak Szymańska. Rozmawiając ze znajomą z prawej strony rodzinnego węgorza dowiedziałem się że nie prawda. Dariusza mają za utopionego w kampanii. Jedyne czego sie boją to możliwej afery z Filiks lub wyniesionymi kartami z IPN innej osoby.
Dyrektor ze Szczecina depcze już po numerek na liście... na razie nie odmawiają ale uważają go "za leszcza".
Dyrektor ze Szczecina depcze już po numerek na liście... na razie nie odmawiają ale uważają go "za leszcza".
I ku uciesze Szczecina notowania szmateckiego spadają... Już nawet na platformie X widać popłoch.
W dodatku pis wybiera ludzi jakich może wystawić Zbyszek. A że Zbychu jest łebski wyciąga asa z rękawa i grozi że ujawni haki na Pinokia.
To co będzie Koszalin?
W dodatku pis wybiera ludzi jakich może wystawić Zbyszek. A że Zbychu jest łebski wyciąga asa z rękawa i grozi że ujawni haki na Pinokia.
To co będzie Koszalin?
Dzis korzystajac z urlopu poobserwowałem iksa. Darek ma jak na siebie wręcz zero aktywności w regionie... zdumiewające.
Ciocia z Węgorzyna twierdzi że PiS wybiera ludzi. Woli burmistrzow niz hejterow... bo dobry burmistrz podrzednej gminy zbierze z 6-8 tysiecy głosów... nic nie traci, moze zyskać. Trwa tarcie na którym tracą niewygodni ludzie Suwerennej. I zamiast jedynki w regionie chcą wypuścić nr 3. Czy jednak Paweł z Gryfina dostanie zielone światło?
Z resztą dyrektor Andrzej też już raczej o emeryturze myśli.
A mówili... Konrad zapisz się do Darka.
Byłby taki mizerny interes.
Ciocia z Węgorzyna twierdzi że PiS wybiera ludzi. Woli burmistrzow niz hejterow... bo dobry burmistrz podrzednej gminy zbierze z 6-8 tysiecy głosów... nic nie traci, moze zyskać. Trwa tarcie na którym tracą niewygodni ludzie Suwerennej. I zamiast jedynki w regionie chcą wypuścić nr 3. Czy jednak Paweł z Gryfina dostanie zielone światło?
Z resztą dyrektor Andrzej też już raczej o emeryturze myśli.
A mówili... Konrad zapisz się do Darka.
Byłby taki mizerny interes.
Racja. Ksiądz mógł intensywnie poprawiać szwy majtek podglądając mewy i przesypujacy się piasek. Zupełnie przypadkowa reakcja ludzi i niesluszny mandat karny policji ktora znalazla sie tam jakis czas pozniej. Obecność dzieci była również przypadkowa.Zeznania świadków nie potwierdzają tego, że ksiądz który popełnił samobójstwo po tym, jak został publicznie oskarżony przez radnych Koalicji Obywatelskiej o pedofilię, faktycznie masturbował się na plaży. - Jeśli to robił, to jest to godne potępienia, ale nie jest to powód, żeby nazywać tego człowieka publicznie pedofilem, przedstawiać go w ten sposób, i doprowadzać do śmierci - ocenił szczeciński radny Solidarnej Polski, prezes stowarzyszenia Fidei Defensor, Dariusz Matecki w wywiadzie dla Niezalezna.pl.
Reakcja tych środowisk jest taka, że "bardzo dobrze, że umarł ksiądz" i czekają na kolejnych. To jest 90 procent komentarzy ludzi na ich profilach w mediach społecznościowych, czy też na Wykopie i innych tego typu portalach. To jest czerwona swołocz, z którą trudno w ogóle w jakiś sposób dyskutować.
Tego się nie da komentować.Warto przypomnieć, że w przypadku śmierci Mikołaja Filiksa, redaktor Tomasz Duklanowski nie podał żadnych danych ofiary pedofila. Jedyne, co się wówczas pojawiało, to zdjęcia tego pedofila z różnymi politykami.I to spowodowało kilkumiesięczną nagonkę nie tylko na Tomka Duklanowskiego, ale także na mnie, czy też na Oskara Szafarowicza.
https://wszczecinie.pl/ksiadz-z-gumieni ... orza/45264
Darek nie widzi różnicy w ujawnieniu danych sprawcy, z danymi ofiary?
A ja jakoś czuję niedosyt świadków w tej sprawie. W końcu wyjętego fiutka widziała tylko ta pani, która się na księdza rzuciła z oskarżeniami, czy też ktoś jeszcze ten szczegół widział?
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
Szczegół mógł być niedostrzegalny ...
-
Dyrektor leśny
- podleśniczy