...ja mam z nimi kurwa rozmawiać...."
I w jakich okolicznościach.
A któż to powiedział.
Moderator: Moderatorzy
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

A któż to powiedział.
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Re: A któż to powiedział.
Sądząc po emocjonalnym tonie, możesz nawiązywać do głośnego nagrania z udziałem Włodzimierza Czarzastego, które niedawno krążyło w sieci. Polityk Lewicy został nagrany w kuluarach sejmowych, gdy w dosadnych słowach wyrażał irytację koniecznością negocjacji z koalicjantami (prawdopodobnie z Trzecią Drogą), pytając retorycznie: „Ja mam, kurwa, z nimi rozmawiać?”.
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

Brawo Naj!
Osoba tak.
Okoliczności nie.
Tzn. ja inne na myśli miałem.
Osoba tak.
Okoliczności nie.
Tzn. ja inne na myśli miałem.
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Mnie się zdaje, że chodzi i owszem o Czarzastego, ale mówił chyba o Republice.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin