Capricorn pisze: sobota 01 lis 2025, 20:22
Jeszcze bardziej mam to w dupie. Człowiek nastający na zdrowie i życie innego człowieka, zwłaszcza z powodów ideologicznych nie zasługuje na ochronę, a wręcz przeciwnie.
Nie jestem sądem i nie zamierzam Ci w tej sprawie bruździć. Tylko onegdaj zwróciłem uwagę, że skutek takiej promocji gostka jest odwrotny, niżbyś chciał.
Ale powszechnie wiadomo iż kozły są uparte...
Kozły uparcie będą ostrzegały przed każdą niebezpieczną osobą. Nieistotne, czy to kieszonkowiec, gwałciciel, morderca, czy pedofil. Kozły są może i uparte, ale wiedzą, że jeśli ktoś zagraża komuś w moim otoczeniu, to należy głośno artykułować zagrożenie. Chowanie głowę w piasek zostawiam innym. Tym, którzy lubią nie wiedzieć kto ich od tyłu wyryćkał z zaskoczenia
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Wobec tego powinieneś mocno skrytykować Adama Bodnara (wtedy rzecznika praw obywatelskich), który w 2020 roku współpopełnił 600-stronicowy raport, w którym w jednym z rozdziałów potępiał takie zachowania jak twoje...
Wiesław jakbym znał twoje dane to może bym cię popromował...? Wybuliłbym te trzy dychy i złożył na stosownym druku wniosek do KRK, bo może tam bym coś wygrzebał i do promocji by to było jak w sam raz...?
Dla porządku i na wszelki wypadek:
"Profetyczny" oznacza dotyczący proroctwa, czyli przepowiadania przyszłości, zazwyczaj na podstawie natchnienia od bóstwa. Przymiotnik ten odnosi się do czegoś, co ma charakter proroctwa lub jest związane z prorokiem – osobą, która głosi wolę Boga i przepowiada przyszłość.
Zdaje się, ze wypada złożyć gratulacje elektoratowi Brauna z tytułu zdobycia nagrody fundacji imienia dezertera... Grzegorz Braun znalazł się wśród laureatów nagrody przyznawanej przez "fundację charytatywną" im. Emila Czeczki - donosi OKO.press. Czeczko był polskim dezerterem... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7 ... =BoxOpImg6
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Capricorn pisze: wtorek 04 lis 2025, 17:07
Zdaje się, ze wypada złożyć gratulacje elektoratowi Brauna z tytułu zdobycia nagrody fundacji imienia dezertera... Grzegorz Braun znalazł się wśród laureatów nagrody przyznawanej przez "fundację charytatywną" im. Emila Czeczki - donosi OKO.press. Czeczko był polskim dezerterem... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7 ... =BoxOpImg6
Jakiegoś pecha ma Capricorn, albo nie wiem co....
Najpierw na forum "rozpropagował" Walusia, o którym niewielu wiedziało....
A teraz ten nieszczęsny Czeczko......czy jak mu tam było....
Może dla odmiany wyciągnij kogoś bardziej przyzwoitego?
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Chciałbym, ale z jakiegoś powodu ci niepoprawni lezą do gówna, jak te muchy. Jeśli zakumplują się z kimś przyzwoitym to może też to skomentuję. Póki co nie mam okazji...
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....