ZMIANY W RDLP WROCŁAW

Awanse, dymisje, roszady kadrowe...

Moderator: Moderatorzy

NocnyMarek
początkujący
początkujący

Re: ZMIANY W RDLP WROCŁAW

Post autor: NocnyMarek »

AfganFi pisze: niedziela 12 sty 2025, 09:38 A mi się takie pytanie nasuwa się? Nadleśniczego w Wołowie kto powołał czyż nie Łozowski? A kto go wskazał. Czy Łozowski zna wszystkich podlesniczych? Hmm...niezły cyrk. Powodzenia w zasieganiu języka.
Co ty nie wiesz? To ze wskazania Wojciecha A., obecny nadleśniczy był za czasów Wojciech A.(gdy był nadlesniczym w Wołowie) jego sekretarzem. A teraz no cóż nie trzeba się zbyt wysilać by poskładać fakty. Wystarczy odrobinę interesować się polityką....
Bajzelgrad
początkujący
początkujący

Post autor: Bajzelgrad »

A co z umową najmu fortu Jakubikowice? Bo chyba już dwa lata minęły? Koledzy, koledze wsparciem;).
brr
początkujący
początkujący

Post autor: brr »

NocnyMarek pisze: niedziela 12 sty 2025, 13:11
AfganFi pisze: niedziela 12 sty 2025, 09:38 A mi się takie pytanie nasuwa się? Nadleśniczego w Wołowie kto powołał czyż nie Łozowski? A kto go wskazał. Czy Łozowski zna wszystkich podlesniczych? Hmm...niezły cyrk. Powodzenia w zasieganiu języka.
Co ty nie wiesz? To ze wskazania Wojciecha A., obecny nadleśniczy był za czasów Wojciech A.(gdy był nadlesniczym w Wołowie) jego sekretarzem. A teraz no cóż nie trzeba się zbyt wysilać by poskładać fakty. Wystarczy odrobinę interesować się polityką....
Jeżeli dobrze się rozglądniecie to się okaże że jeszcze kilku kierowników może być popleczniakmi ugrupowania rządzącego poprzednio w LP na Dolnym Śląsku. Reprezentują oni dzisiaj ugrupowanie które rządzi naszym ministerstwem.( osobiście bądź przez koligacje rodzinne). Taka praktyka- zmienić ugrupowanie. I cóż można z tym zrobić.
tumanleśny
nadleśniczy
nadleśniczy

Post autor: tumanleśny »

Hej, hej.......
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Awatar użytkownika
góral bagienny
wiceminister
wiceminister

Post autor: góral bagienny »

Tumanie nie bądź idiotą!
Nie budź licha ...
' :doh: P O E Z J A , G Ł U P K U ! ! ! :doh:
brr
początkujący
początkujący

Licho nie śpi🤣
rutas
zastępca nadleśniczego
zastępca nadleśniczego

Post autor: rutas »

:twisted: Licho knuje ! :evil:
Leśnik22
początkujący
początkujący

Post autor: Leśnik22 »

Od wielu lat przyglądam się polityce jaka jest uprawiana w naszej organizacji i cały czas przewija się ten sam temat. Bo ten został powołany przez tego dyrektora z partii X a ten znowu przez dyrektora z partii Y. Ten awansował na nadleśniczego ze stanowiska inżyniera nadzoru a tamten ze stanowiska podleśniczego. Nic przez ostatnie 25-30 lat nie zostało zrobione w kwestii procedury wyboru kadry na stanowiska kierownicze. O czym to świadczy? Temat zostawiam do przemyśleń
rutas
zastępca nadleśniczego
zastępca nadleśniczego

Post autor: rutas »

Raz Tutsi górą a raz Hutu ! Istna Rwanda ! Tak jeszcze ze dwa razy wybory i braknie leśników do wyrżnięcia !
brr
początkujący
początkujący

rutas pisze: niedziela 16 mar 2025, 15:15 Raz Tutsi górą a raz Hutu ! Istna Rwanda ! Tak jeszcze ze dwa razy wybory i braknie leśników do wyrżnięcia !
Patrząc na powołania to nic poza partiami się nie zmieniło, no może jeszcze układ sił w ZZ. Więc Rutas ma rację. Wróciliśmy do dawnego sloganu ,, nie matura a chęć szczera....." , bo myślący nie są potrzebni.
bynajmniej
zastępca nadleśniczego
zastępca nadleśniczego

Post autor: bynajmniej »

Wróciliśmy do dawnego sloganu ,, nie matura a chęć szczera....." , bo myślący nie są potrzebni.
A kiedy było inaczej ?
tumanleśny
nadleśniczy
nadleśniczy

Ale teraz miało być inaczej....
Czyż nie???
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
bynajmniej
zastępca nadleśniczego
zastępca nadleśniczego

Post autor: bynajmniej »

tumanleśny pisze: poniedziałek 17 mar 2025, 18:36 Ale teraz miało być inaczej....
Czyż nie???
I jest inaczej
brr
początkujący
początkujący

Nie było , nie jest i nie będzie. Zawsze będzie ta jedna, właściwa Polska Zjednoczona Partia Chęcioszczerowców i Właściwiewiedzących.
Karolekz
początkujący
początkujący

Post autor: Karolekz »

Podobno szykują się zmiany kadrowe w naszej dyrekcji.
Klupa123
początkujący
początkujący

Post autor: Klupa123 »

Będą pozbywać się przedemerytalnych spadachroniarzy i ujograjców z VIPowskimi pensjami, którzy na zwolnieniach postanowili przewieźć swoje ostatnie miesiące w LP na grzbiecie zapierdalających na nich terenowych frajerów?
Awatar użytkownika
kukaburra
dyrektor regionalny
dyrektor regionalny

Post autor: kukaburra »

Klupa123 pisze: piątek 06 cze 2025, 23:40 Będą pozbywać się przedemerytalnych spadachroniarzy i ujograjców z VIPowskimi pensjami, którzy na zwolnieniach postanowili przewieźć swoje ostatnie miesiące w LP na grzbiecie zapierdalających na nich terenowych frajerów?
Ile Ty lat w LP pracujesz ? ;)

"...A najdzielniej biją króle,
A najgęściej giną chłopy..."
I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard

Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać ;)
Karolekz
początkujący
początkujący

Post autor: Karolekz »

Naprawdę idą duże zmiany. Spokojnie jest to nie uniknione. Nocny marek masz rację co do Wołowa.
dzikikasztan
początkujący
początkujący

Post autor: dzikikasztan »

Taaa.... Emerytura to przywilej nie obowiązek. Nikt w wieku emerytalnym bez swojej zgody wypowiedzenia nie dostanie. Trzeba byc naiwnym żeby myśleć ,że ktoś zrezygnuje z fajnej pensji. Zmiany? Owszem. Redukcja leśniczy/podleśniczy może dołożą i połączą stanowiska specjalisty w nadleśnictwie. Tyle i tylko tyle.
tumanleśny
nadleśniczy
nadleśniczy

Karolekz pisze: wtorek 10 cze 2025, 21:45 Naprawdę idą duże zmiany. Spokojnie jest to nie uniknione. Nocny marek masz rację co do Wołowa.
Idą i dojść nie mogą.....
A poza tym zależy o jakie zmiany chodzi.
Bo jeśli o personalne to.....
ODPOWIEDZ