Zakup nieruchomości od LP - rozpatrywanie wniosków przez komisję w DGLP - czy coś się dzieje w tym temacie?
Moderator: Moderatorzy
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Re: Zakup nieruchomości od LP - rozpatrywanie wniosków przez komisję w DGLP - czy coś się dzieje w tym temacie?
Z pretensjami to do władających nami od +30 lat leśnych władców, którzy do tej pory grają mieszkaniami kijem i marchewką.Blues Brothers pisze: ↑czwartek 22 maja 2025, 22:22 Można?https://wiadomosci.radiozet.pl/Biznes/p ... ys-zlotych
-
- nadleśniczy
Re: Zakup nieruchomości od LP - rozpatrywanie wniosków przez komisję w DGLP - czy coś się dzieje w tym temacie?
A czy to pretensje były?
Jedno miasto sprzedaje więcej mieszkań niż całe LP i nikt nie pieprzy i uwłaszczeniu się na państwowym.
A LP się bają nie wiadomo czego.
I w zamian kombinują jakby tu wszystkich czynszem obłożyć i mieć dodatkowy zysk. Niedługo drewno będzie produkcją uboczną....
Jedno miasto sprzedaje więcej mieszkań niż całe LP i nikt nie pieprzy i uwłaszczeniu się na państwowym.
A LP się bają nie wiadomo czego.
I w zamian kombinują jakby tu wszystkich czynszem obłożyć i mieć dodatkowy zysk. Niedługo drewno będzie produkcją uboczną....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....