Dla pieniędzy
Moderator: Moderatorzy
-
- początkujący
Dla pieniędzy
Polemika dotycząca obecnych czasów. Myślę, że zostało powiedziane, to co chciałaby powiedzieć jeszcze ta normalna część naszego społeczeństwa.
Warto poświęcić godzinę przy kawie i wysłuchać tego nagrania.
-
- początkujący
Re: Dla pieniędzy
Nie dość, że jesteśmy w dupie to już zaczynamy się w niej urządzać..
-
- nadleśniczy
Zaczynamy?!!!
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
-
- początkujący
Fakt. Juz się dawno urządziliśmy.
W wątku „Dla pieniędzy” na forum Lasypolskie.pl użytkownik goralniskopienny porusza tematykę obecnych realiów społecznych, wyrażając krytyczne spojrzenie na współczesne wartości i priorytety społeczeństwa. Wskazuje na potrzebę refleksji nad tym, co naprawdę jest ważne w życiu, sugerując, że pogoń za pieniędzmi może prowadzić do utraty istotnych wartości.
W odpowiedzi, użytkownik tumanleśny wprowadza ton prowokacyjny, co może być interpretowane jako próba zwrócenia uwagi na problem poprzez kontrowersyjne stwierdzenia. Dyskusja ta odzwierciedla różnorodność opinii i emocji związanych z postrzeganiem współczesnych problemów społecznych.
Jeśli chcesz dołączyć do tej rozmowy, warto zastanowić się nad własnym spojrzeniem na poruszone kwestie i podzielić się przemyśleniami, pamiętając o zachowaniu szacunku wobec innych uczestników dyskusji.
Warto sprawdzić więcej na https://magfin.pl/pl/obsluga-cudzoziemc ... polskiego/
W odpowiedzi, użytkownik tumanleśny wprowadza ton prowokacyjny, co może być interpretowane jako próba zwrócenia uwagi na problem poprzez kontrowersyjne stwierdzenia. Dyskusja ta odzwierciedla różnorodność opinii i emocji związanych z postrzeganiem współczesnych problemów społecznych.
Jeśli chcesz dołączyć do tej rozmowy, warto zastanowić się nad własnym spojrzeniem na poruszone kwestie i podzielić się przemyśleniami, pamiętając o zachowaniu szacunku wobec innych uczestników dyskusji.
Warto sprawdzić więcej na https://magfin.pl/pl/obsluga-cudzoziemc ... polskiego/
- góral bagienny
- wiceminister

"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa