Wiązanka dla Piotrka
Moderator: Moderatorzy
Re: Wiązanka dla Piotrka
"Zielono mi, zielono w głowie,
zielone trawy obrastają mą skroń,
zielony mętlik, o którym nie powiem,
zielone me czoło ociera ma dłoń..."
zielone trawy obrastają mą skroń,
zielony mętlik, o którym nie powiem,
zielone me czoło ociera ma dłoń..."
No dobrze, byłem chwilę poza forum, ale już jestem ponownie. Zadeklarowały się 23 osoby, a wiązanka kosztowała 300zł. Tak więc wychodzi 13,00zł na osobę. Część wpłat została dokonana ze sporym naddatkiem, ale proszę Was bardzo - piszcie koniecznie Wasze forumowe nicki w tytule przelewów wraz z dopiskiem "wiązanka dla Piotrka", bo nie będę się potrafił rozliczyć. Tak, czy inaczej ewentualna nadwyżka pójdzie na znicze lub wkłady według uznania.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin

Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
Poszło od mojej ekipy 

"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Doszło 

"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin

"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
1. Sten
2. Blues Brothers
3. kukaburra
4. Hania
5. tumanleśny
6. Naj
7. Turkuć Podjajek
8. Biedronka
9. Luscinia
10. Agnieszka
11. drwalnik
12. j24
13. góral bagienny
14. Capricorn
15.Princzi
16. rutbekia
17. Skumbria
18. Żmija
19. Jacek
20.Motyl
21.Kurp
22.Turdus
23. zulus
2. Blues Brothers
3. kukaburra
4. Hania
5. tumanleśny
6. Naj
7. Turkuć Podjajek
8. Biedronka
9. Luscinia
10. Agnieszka
11. drwalnik
12. j24
13. góral bagienny
14. Capricorn
15.Princzi
16. rutbekia
17. Skumbria
18. Żmija
19. Jacek
20.Motyl
21.Kurp
22.Turdus
23. zulus
Zulus, doszło 

Chcę wpłacić.Konto znam.Bank chce odbiorcę.
Dane poszły na PW 

Bardzo dziękuję.Poszło.
Doszło. Ale nie musi być natychmiastowy przelew. One są chyba dodatkowo płatne. Mamy czas jak by co... 

- rutbekia
- dyrektor generalny
Mój zapewne dotrze jutro.
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.(Frank Zappa)
- kukaburra
- nadleśniczy
Nie wpisałem z pośpiechuCapricorn pisze: ↑niedziela 11 maja 2025, 19:09 No dobrze, byłem chwilę poza forum, ale już jestem ponownie. Zadeklarowały się 23 osoby, a wiązanka kosztowała 300zł. Tak więc wychodzi 13,00zł na osobę. Część wpłat została dokonana ze sporym naddatkiem, ale proszę Was bardzo - piszcie koniecznie Wasze forumowe nicki w tytule przelewów wraz z dopiskiem "wiązanka dla Piotrka", bo nie będę się potrafił rozliczyć. Tak, czy inaczej ewentualna nadwyżka pójdzie na znicze lub wkłady według uznania.

I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać

Haniu, Rut i Princzi, wpłaty zaksięgowane.
Na dzisiejszy wieczór kwota wynosi 329zł, czyli już mamy 29zł na plusie, a jeszcze jakieś wpłaty będą.
Na dzisiejszy wieczór kwota wynosi 329zł, czyli już mamy 29zł na plusie, a jeszcze jakieś wpłaty będą.
Poszło ode mnie i od Biedronki blikiem, więc zapewne wcześniej dotrą niż to Capri przeczytasz 
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.(A. Sapkowski)
Tak było... 

Doszła jeszcze jedna wpłata od Turkucia Podjadka. Jeszcze jedna, ostatnia, jest gdzieś w drodze.
Kozioł bank chce odbiorce...a prosolam Ciebie o namiary ..dawaj na priwa ,bo robię prelew
Życie wymaga celnego oka i twardej ręki. http://www.solidarnosc.org.pl/
A gnębiciele naszego Narodu "Umacniają się w złym zamiarze, zamyślają potajemnie zastawić sidła i mówią sobie:Któż nas zobaczy i zgłębi nasze tajemnice?"
Rota https://www.youtube.com/watch?v=o_VL6ZYv2bE
https://youtu.be/r71UOZHy140
A gnębiciele naszego Narodu "Umacniają się w złym zamiarze, zamyślają potajemnie zastawić sidła i mówią sobie:Któż nas zobaczy i zgłębi nasze tajemnice?"
Rota https://www.youtube.com/watch?v=o_VL6ZYv2bE
https://youtu.be/r71UOZHy140