Nagrody i podwyżki
Moderator: Moderatorzy
-
- początkujący
Re: Nagrody i podwyżki
Wątpię,że coś z tego będzie ale może..
- góral bagienny
- wiceminister
Nadzieja - kurwa w kwiecistej sukience.
(Edward Stachura - Sted)
(Edward Stachura - Sted)
'
P O E Z J A , G Ł U P K U ! ! ! 

-
- początkujący
Im mniej na nagrody dla pracowników zostanie przekazane tym wiecej będzie na nowe pomysły myślicieli i dla nich samych.
-
- początkujący
Nagroda będzie przecież wybory za pasem 

-
- leśniczy
No i chyba święta bez nagrody
"Im" jeszcze pewnie zostały resztki premii z zeszłego roku 

No dyrektor przecież powiedział, że mamy stabilną sytuację finansową bo zostały ograniczone niepotrzebne wydatki 

"Zamieszkałem w lesie albowiem chciałem żyć świadomie, stawać w życiu wyłącznie przed najbardziej ważkimi kwestiami, przekonać się, czy potrafię przyswoić sobie to, czego może mnie życie nauczyło, abym w godzinie śmierci nie odkrył, że nie żyłem."
Jesteście jednak całkiem pazerni. Porównujecie się do dyrektora,który zarządza całymi lasami. Mu się ta premia należy. Nie wiadomo co by było gdyby nie jego decyzję i zarządzenia. Byc może już dawno by ogłosiła bankructwo i niewypłacalnośc. Ja liczę przy okazji Świąt wielkanocnych chociaż na drobną pochwałę slowna w liście do pracowników.
A wiesz jaki ślad węglowy niesie za sobą taki list? Niechaj wystarczy ciche westchnienie przy świątecznej goloneczce... 

"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
-
- nadleśniczy
Noooo!kubus9971 pisze: ↑wtorek 15 kwie 2025, 16:10 Jesteście jednak całkiem pazerni. Porównujecie się do dyrektora,który zarządza całymi lasami. Mu się ta premia należy. Nie wiadomo co by było gdyby nie jego decyzję i zarządzenia. Byc może już dawno by ogłosiła bankructwo i niewypłacalnośc. Ja liczę przy okazji Świąt wielkanocnych chociaż na drobną pochwałę slowna w liście do pracowników.
A pisaneczki Ci się nie marzą?
Bo do tego bliziutko. I nic nie kosztuje.
Wystarczy ciut, ciut mocniej za jajka ścisną, a i malować nie będzie trzeba....
I tu przejawia się przewaga kobiet leśniczek.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
-
- początkujący
Tak, chyba Wszyscy czekamy na list z utęskinieniem - hahahahaha. List bardziej zmotywuje do pracy niż nagroda.
Uśmiechać mi się tutaj !
Nawet przez łzy ! Najważniejsze że PiS nie rządzi !
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
-
- początkujący
Tak, huraaaa PIS nie rządzi. Polepszyło się wszystkim i polepszy jeszcze bardziej huraaaaa.
A emeryci już dostali premię. Całkiem niezłą.
- góral bagienny
- wiceminister
Nie wszyscy... Ja czekam do 26. Czyli, w tym miesiącu, do 25.
Ale Góralowa faktycznie już dostała!
No ale wiesz... Emeritus to znaczy ZASŁUŻONY!
Ale Góralowa faktycznie już dostała!
No ale wiesz... Emeritus to znaczy ZASŁUŻONY!
'
P O E Z J A , G Ł U P K U ! ! ! 

-
- nadleśniczy
Zasłużony.....
Hmmmm....
Zasłużony........
Hmmmm....
Zasłużony........
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Dobrze, że niezadłużony ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
-
- nadleśniczy
Chyba niedobrze....
Jak tak można!
Żyć i nie płacić odsetek od kredytu.
Jak tak można!
Żyć i nie płacić odsetek od kredytu.
zdecydowanie, przecież tyle wysiłku w obalenie tych pisiorów wnieśli, do tego naprawa stanu, po premiach szalonych dla poprzednikach, nie wspominając o aferach i zatrudnianiu swoich- nie to co teraz konkursy i szanse dla wszystkich są, o czym świadczą chociażby nowe etaty i na nich nowi ludzie (nawet naczelnicy) bez doświadczenia w lasach i braku wykształcenia- lasy się otwierają na ekologów, na "innych" i za to im się należy! Niech jajko smakuje przy wigilijnym dyrektorskim stole! A list musi być z życzeniami, aby z rodziną usiąść i z nostalgią zadumać się nad ich wysiłkiem i drogą wyznaczoną- świetlista drogą.kubus9971 pisze: ↑wtorek 15 kwie 2025, 16:10 Jesteście jednak całkiem pazerni. Porównujecie się do dyrektora,który zarządza całymi lasami. Mu się ta premia należy. Nie wiadomo co by było gdyby nie jego decyzję i zarządzenia. Byc może już dawno by ogłosiła bankructwo i niewypłacalnośc. Ja liczę przy okazji Świąt wielkanocnych chociaż na drobną pochwałę slowna w liście do pracowników.