Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, aktywiści nagrali mężczyznę.
Moderator: Moderatorzy
Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, aktywiści nagrali mężczyznę
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, leśnik zwolniony
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Re: Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, leśnik zwolniony
Rozwiązano współpracę
czyżby jakaś nowa forma zatrudnienia
-
- nadleśniczy
Re: Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, leśnik zwolniony
Ojej!
O co chodzi?
Że miało być, że go wypierdolili z roboty?
A napisali to bardziej elegancko?
O co chodzi?
Że miało być, że go wypierdolili z roboty?
A napisali to bardziej elegancko?
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Re: Szczątki zwierząt rozrzucone w lesie, aktywiści nagrali mężczyznę.
Szczerze powiedziawszy, to bardzo dobra decyzja ze strony Nadleśnictwa Gdańsk. Dla naszego wspólnego dobra w szeregach LP nie powinno być złodziei, kłusowników i innych osób, które w tak idiotyczny sposób działają na szkodę wizerunku Lasów Państwowych. Sami często dajemy swoimi głupimi działaniami wodę na młyn członkom takich organizacji, a potem dziwimy się, że informacje bazujące w istotny sposób na emocjach roznoszą się lawinowo i uderza to w nasze zaufanie społeczne, a tym samym odbiór. Co trzeba mieć w głowie, aby robić takie rzeczy w dobie tak intensywnej turystyki leśnej oraz wysokiej aktywności różnego rodzaju społecznych organizacji "ekologicznych", gdy jednocześnie każdy praktycznie jest uzbrojony w swojej kieszeni, w aparat fotograficzny. Liczę, że zwolnienie z pracy to nie koniec sprawiedliwych konsekwencji dla delikwenta, który dopuścił się tych czynów i odpowie całościowo za to wszystko. Tak, aby każdy następny zastanowił się czy warto ryzykować swoją karierą i innymi nieprzyjemnościami.
-
- nadleśniczy
......sprawiedliwych konsekwencji dla delikw....
Powiedziałbym raczej dotkliwych. Sprawiedliwość to abstrakcja.....
Powiedziałbym raczej dotkliwych. Sprawiedliwość to abstrakcja.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Lasy i sprawiedliwość? Wolne żarty. A decyzja Nadleśniczego nazbyt pochopna i zbyt dotkliwa - ale temat nadleśniczych wywodzących się z inspekcji to ciekawy temat 

Ja tak nie uważam. O przepisach ASF każdy z nas wie. Ja rozumiem, gdyby rzecz dotyczyła myśliwego, który po polowaniu zostawił w lesie patrochy, ale w tej sytuacji piszą o kilkunastu sztukach dzików oraz innych zwierząt. Skoro tak, to nie jest to żadna incydentalna sprawa. Złamał przepisy, o których doskonale wiedział, więc musi ponieść konsekwencje.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Na dodatek samochód i odzież słuzbowa.