Wilki w UE.
Moderator: Moderatorzy
Re: Wilki w UE.
... a jak to jest w końcu z tymi wilkami, bo nie wiem, czy do lasu jutro iść
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
- góral bagienny
- wiceminister
Do mojego lasu nie właź a na moje niebo nie wlataj!
'
P O E Z J A , G Ł U P K U ! ! ! 

Skąd Ty masz las ...?
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
- góral bagienny
- wiceminister
Toć bardzo dobrze znam Twoje niebo, czyli Góralową ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
-
- zastępca nadleśniczego
Odstrzał redukcyjny.
-
- nadleśniczy
A za co ten odstrzał?
Szedł leśnik do domu....
Wilk chciał aby ktoś go pogłaskał, przytulił, może nawet podrapał za uszami.....
Czekał i czekał.... Wszak mówić nie umie przecież....
To za to strzelać do niego?
W jego własnym domu?!
Szedł leśnik do domu....
Wilk chciał aby ktoś go pogłaskał, przytulił, może nawet podrapał za uszami.....
Czekał i czekał.... Wszak mówić nie umie przecież....
To za to strzelać do niego?
W jego własnym domu?!
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
- góral bagienny
- wiceminister
To "leśnikowi" wolno było pomylić wilka z sarną, a wilkowi człowieka z, dajmy na to, też sarną, to już nie? Przycupną skołowany wilk widząc, że sarna wskoczyła na drzewo, i zastanawiał się co począć. I za to kulka???
A całe to zdarzenie z wilkiem potwierdził niejaki Lis!
Coś mi tu waniajet jakąś ustawką żądnych krwi myśliwych z KŁ "Knieja" Komanycza...
A całe to zdarzenie z wilkiem potwierdził niejaki Lis!
Coś mi tu waniajet jakąś ustawką żądnych krwi myśliwych z KŁ "Knieja" Komanycza...
'

... na wilku, czy na autorze publikacji?
A tu inna publikacja:
https://zielona.interia.pl/wiadomosci/p ... d,21322052
Różnie sobie myślę o wiarygodności niektórych biologów, ignorujących fakt, że wilki są jednak drapieżnymi ssakami...
... tymczasem co do psa (ucywilizowanego kuzyna wilka) - w Art. 166 KW napisano, że Kto w lesie puszcza luzem psa, poza czynnościami związanymi z polowaniem, podlega karze grzywny albo karze nagany....
Czy psy są groźniejsze od wilków?

-
- zastępca nadleśniczego
Odstrzał redukcyjny wilków i łosi równieżna wilku, czy na autorze publikacji?
A Pan Zmichorski niech pomieszka w lesie kilka miesięcy
Nie są groźniejsze.Wiesław pisze: ↑wtorek 18 mar 2025, 17:31... na wilku, czy na autorze publikacji?
A tu inna publikacja:
https://zielona.interia.pl/wiadomosci/p ... d,21322052
Różnie sobie myślę o wiarygodności niektórych biologów, ignorujących fakt, że wilki są jednak drapieżnymi ssakami...
... tymczasem co do psa (ucywilizowanego kuzyna wilka) - w Art. 166 KW napisano, że Kto w lesie puszcza luzem psa, poza czynnościami związanymi z polowaniem, podlega karze grzywny albo karze nagany....
Czy psy są groźniejsze od wilków?![]()
Nie widziałem od dwudziestu lat psa , lub kilku psów wałęsających się po polach lub w pobliżu lasu - wschodnia Polska.
Ja widuję często. Niestety im więcej ludzi, tym więcej pomysłów, by wypuścić z obejścia żeby sobie pobiegały.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
- góral bagienny
- wiceminister
W mojej okolicy psa bezpańskiego nie uświadczysz. Wilki pilnują!
'

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/na ... 747&ei=101Chciał pokazać, jak wilki naprawdę reagują na człowieka. Jego eksperyment to hit internetu
Tiaaa... Obuwie kupił nowe ale skarpetek nie zmienił....... kupił nowe obuwie i odcisnął w lesie nowy ślad zapachowy. Wilki go nie znały. Jak zareagowały? Mimo że człowieka nie było w pobliżu, sam zapach wystarczył, by zwierzęta… odskoczyły i uciekły.

... znam kilka relacji ze spotkań z wilkami, z których wynika, że wilki nie są aż tak płochliwe, wręcz przeciwnie
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...