OREGON - OSTRZENIE ŁANCUCHA
Moderator: Moderatorzy
OREGON - OSTRZENIE ŁANCUCHA
Witam zakupiłe ostrzałke Oregon 620- 230 Hydrauliczna chciałbym czy ktos wie jak ustawic kąty ostrzenia łancucha oregon ,husqWarna, i stihl dla łancuchów 3/8 i 325
Re: OREGON - OSTRZENIE ŁANCUCHA
Od strony 25
Potrzebujesz uprawnień
Poproś o dostęp lub przełącz się na konto, które ma odpowiednie uprawnienia. Więcej informacji
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
A teraz ?
Teraz hula...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
To niech admin wyrzuci poprzedni post....
Informacja dodatkowa. Na każdym firmowym opakowaniu łańcucha podane są kąty dla poszczególnych typów ogniw. A w instrukcji obsługi ostrzarki też powinna być tablica nastawów. Jam ostrzarkę starawą, nie ma w niej nowych typów zębów. Najlepiej postaraj się o aktualny pełny katalog łańcuchów OREGONA. U przedstawiciela krajowego ...
https://www.oregon.pl/kontakt?srsltid=A ... W8O5zEQLox
Informacja dodatkowa. Na każdym firmowym opakowaniu łańcucha podane są kąty dla poszczególnych typów ogniw. A w instrukcji obsługi ostrzarki też powinna być tablica nastawów. Jam ostrzarkę starawą, nie ma w niej nowych typów zębów. Najlepiej postaraj się o aktualny pełny katalog łańcuchów OREGONA. U przedstawiciela krajowego ...
https://www.oregon.pl/kontakt?srsltid=A ... W8O5zEQLox
Poprzednie też już działają poprawnie ...
Dziekuje bardzo a łancuch husqwarna i stihl jak maja kąt ostrzenia na oszczałce jak ustawic?
-
- nadleśniczy
Najpierw trzeba ją oszczać...
Chyba
Chyba

Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....