"Ołtarz i siekiera"
Moderator: Moderatorzy
"Ołtarz i siekiera"
Właśnie kupiłem.........
-
- nadleśniczy
Re: "Ołtarz i siekiera"
Opał pewnie....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Wyguglowałem. Z opisu jawi się coś na kształt Kleru, czy coś...
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Napisałem kilka informacji do autora o tym jak to teraz POlitycznie znajomi są na jednoosobowe stanowiska zatrudnieni, pseudoszkolenia itp. I co? Tego pana interesuje tylko to co poprzednia władza
ot rzetelność i obiektywizm „dziennikarza”
Mądry wie i rozumie a….

Mądry wie i rozumie a….
Warto czytać jeżeli posiadasz podstawową umiejętność oddzielenia ziarna od plew. Czytuję czasami kilka początkowych zdań w artykułach GW bo reszta "tylko z aktywną prenumeratą cyfrową".Blues Brothers pisze: ↑poniedziałek 10 mar 2025, 21:38I na co ci ta wiedza ? Dodatkowo nabijasz kabzę, człowiekowi, który jeździ po LP jak po łysej kobyle.
Chyba , że też jesteś TW GW![]()

- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Inny ...."dziennikarz" napisze 2 część , za 3-4 lata. Jak endżiosy wydoiły LP. A może część 1/2 ? Co się stało z 2 mld haraczem za pierwszego Tuska.
Doili, doją i będą doić. I nic nam maluczkimi do tego.
Doili, doją i będą doić. I nic nam maluczkimi do tego.
Co jest...
A co ma być ...? że tak odpowiem pytaniem, na pytanie ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
- kukaburra
- nadleśniczy
Poleca Adam Wajrak. Tym mnie kupili...
I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać

"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
-
- początkujący
Półprawdy i manipulacje... szczególnie w rozdziałach wprost podyktowanych przez obecnego dyrektora RDLP Szczecinek. Jak można tak oczerniać ludzi, z którymi się pracuje tylko dlatego, że ma się do nich prywatne animozje. Jak trzeba być sfrustrowanym. Szczecinek obecnie stał się azylem dla mobberów, ludzi z wyrokami albo ogromem przekrętów na koncie, na takich czekają stanowiska kierownicze. I na taką zmianę głosowaliśmy... wstyd
Pan Gurgul chyba nie zweryfikował porządnie swoich źródeł informacji.