Tysiące hektarów chronionego lasu w Amazonii zostanie wycięte, by zbudować drogę na szczyt klimatyczny COP30, który odbędzie się w listopadzie w Brazylii.
https://next.gazeta.pl/next/7,172392,31 ... =BoxOpImg4
Wytną las by pogadać o konieczności ochrony środowiska.
Moderator: Moderatorzy
Wytną las by pogadać o konieczności ochrony środowiska.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
-
tumanleśny
- dyrektor regionalny

Re: Wytną las by pogadać o konieczności ochrony środowiska.
60 tysięcy.....
Hmmm....
Może by tak rowerami pojechali....
Takim pedałowanymi naturalnie.....
Hmmm....
Może by tak rowerami pojechali....
Takim pedałowanymi naturalnie.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
- kukaburra
- dyrektor regionalny

Jak mawia znajomy, są dwie grupy ludzi z którymi zawsze trzeba się zgadzać. To głupcy i bogacze. Nie da się ich przekonać. Zawsze mają rację. Najgorsza jest kumulacja.
I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
The world is not full of assholes, but they are strategically placed, so that you'll come across one every day. Every. Fu...ing. Day.
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
The world is not full of assholes, but they are strategically placed, so that you'll come across one every day. Every. Fu...ing. Day.
- bromarek
- dyrektor regionalny

"Niedobra jest jak leśniki tnom", a to jest dobra bo ekolodzy nie zabłądzą na szczyt.