Zmiany RDLP Zielona Góra
Moderator: Moderatorzy
-
- początkujący
Re: Zmiany RDLP Zielona Góra
Jutro wystosujemy pismo na temat Dyzmy zielonogórskich lasów do dyrektora generalnego. Przy braku relacji wskażemy, zależność Dyzmy od kolegów. Dużo ciekawych zależności
-
- początkujący
Panie Jerzy. Dyrektor Generalny to Dyrektor Generalny ,a nie Witek. Naucz się chłopie kultury i drogi służbowej.
Chyba reakcjiNocnyMarek pisze: ↑sobota 30 lis 2024, 00:13 Jutro wystosujemy pismo na temat Dyzmy zielonogórskich lasów do dyrektora generalnego. Przy braku relacji wskażemy, zależność Dyzmy od kolegów. Dużo ciekawych zależności
Fakt gość jest mocno specyficzny. Wydaje mu się że ten sposób bycia dodaje mu powagi. No akurat nie. Jest za to śmiesznie.
-
- początkujący
Przepraszam za błędy. Jestem Państwu winny wyjaśnienia. Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości. Na chwilę obecną zachęcam do przeczytania historycznych wpisów na pigipedi. Autor wpisów jest dość średniej reputacji ale bohater z zielonej góry jest tam w wielu sprawach dość trafnie opisany. Zachęcam.
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny
Zielonej Góry
-
- początkujący
Czara goryczy się przelała dość obłudy ,zakłamania, dość robienia fermentu z tylnego fotela na terenie dyrekcji w której się kiedyś pracowało. Jasno trzeba sobie powiedzieć takie działanie wzbudza we mnie obrzydzenie. Patologie należy piętnować i eliminować dość zła które w PGL LP robili ludzie pokroju jakubikowickiego experta i jego mentora który po cichu go wspiera i jest poplecznikiem u kierownictwa LP. W tej firmie są normalni ludzie którzy chcą spokojnie pracować i mają dość knucia tej grupy.CDN
-
- początkujący
Przedstawię Wam wszystkim pewne fakty i sami oceńcie.
Dawaj ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Ino nie tak jak ci z Wrocka, bo tego się nie da czytać...
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Toć ci sami są i w tym wątku ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
-
- nadleśniczy
Ojej!
Ciekawie się zapowiada...
No to ciasteczka trzeba przygotować, w kominku napalić, nożki wyciągnąć i jak za dawnych lat...
Za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami, przed siedmioma górami, gdzieś w Zielonej Górze, była sobie Regionalna Derechcja Lasów, a w niej................,...........
No to ciasteczka trzeba przygotować, w kominku napalić, nożki wyciągnąć i jak za dawnych lat...
Za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami, przed siedmioma górami, gdzieś w Zielonej Górze, była sobie Regionalna Derechcja Lasów, a w niej................,...........
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
O żesz ... znowu "Bajki spod mechu i paprotnika."
Piwa zabraknie, by to wszystko przeczytać ... Ale spróbuję
Piwa zabraknie, by to wszystko przeczytać ... Ale spróbuję
Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
Na ten i sąsiedni wątek, piwo to chyba za mało ...
A w owej dyrekcji panował Lord Voldemorttumanleśny pisze: ↑sobota 30 lis 2024, 19:12 Ojej!
-
- początkujący
https://pigipedia.blogspot.com/2013/09/ ... h.html?m=0 to w ramach rozeznania, szczerze zachęcam.
-
- początkujący
No to ktoś mnie wyprzedził, bohater artykułu faktycznie jest ,,ulubieńcem" autora blog pewne rzeczy są wyssane z palca ale dużo z nich jest prawdą. Polecam prześledzić wszystkie archiwalne zapisy na blogu dotyczące sternika z Zielonej Góry. I tu temat się rozpoczyna po analizie paru tematów nasuwają się pewne wnioski.Bajzelgrad pisze: ↑niedziela 01 gru 2024, 00:37 https://pigipedia.blogspot.com/2013/09/ ... h.html?m=0 to w ramach rozeznania, szczerze zachęcam.
Tylko jak ktoś z zewnątrz jest w stanie odróżnić wyssane z palca rzecze od faktów? Dla mnie pomieszanie faktów wyimaginowanych, półprawd i wyobraźni autora z prawdziwymi sprawia, że cały tekst jest niewiarygodny i szkoda mi czasu na czytanie opowieści z krainy mchu i paproci.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
-
- nadleśniczy
A miało być tak pięknie....NocnyMarek pisze: ↑niedziela 01 gru 2024, 09:05No to ktoś mnie wyprzedził, bohater artykułu faktycznie jest ,,ulubieńcem" autora blog pewne rzeczy są wyssane z palca ale dużo z nich jest prawdą. Polecam prześledzić wszystkie archiwalne zapisy na blogu dotyczące sternika z Zielonej Góry. I tu temat się rozpoczyna po analizie paru tematów nasuwają się pewne wnioski.Bajzelgrad pisze: ↑niedziela 01 gru 2024, 00:37 https://pigipedia.blogspot.com/2013/09/ ... h.html?m=0 to w ramach rozeznania, szczerze zachęcam.
Piwo, ciasteczka....
I saga o....
A na początek propozycja poczytania pewnych rzeczy " wyssanych z palca".
Rzecz w tym, że skąd wiedzieć, które są wyssane, a które nie?
Tak samo śledzenie archiwum bloga...
Skąd wiedzieć co jest prawdą......
Skąd wiedzieć, że i Wy prawdę piszecie?
No cóż.....
Jak zwykle góra urodziła mysz....
Zaprawdę....Powiadam Wam!
Nie idźcie tą drogą!!!
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
-
- początkujący
Tuman skończ że złośliwościami do momentu kiedy nie opiszę wszystkiego. Wtedy możesz sobie pozwolić na drwiny.