https://www.onet.pl/turystyka/onetpodro ... z,07640b54Do druzgocącego odkrycia w lesie w Wejherowie doszło 18 października. Ktoś wyrzucił do lasu i strumienia odpady z przetwórstwa ryb. Teraz leśnicy zabrali głos w sprawie usunięcia zanieczyszczeń. Jak powiedziała Joanna Daszkowska ze Straży Leśnej.
Szokujące odkrycie w lesie w Wejherowie.
Moderator: Moderatorzy
Szokujące odkrycie w lesie w Wejherowie.
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
-
- nadleśniczy
Re: Szokujące odkrycie w lesie w Wejherowie.
"Teraz trwa intensywne usuwanie zanieczyszczeń. Takie działania są absolutnie niedopuszczalne i muszą spotkać się ze zdecydowaną reakcją! Jeśli masz jakiekolwiek informacje ..."
Trzeba było wykazać się empatią i swoje dorzucić,a nie usuwać....
Eeeeech !
Ta polska języka.... Same pułapki.....
Trzeba było wykazać się empatią i swoje dorzucić,a nie usuwać....
Eeeeech !
Ta polska języka.... Same pułapki.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Jakiś czas temu była chyba podobna sytuacja odpadami rybnymi gdzieś w Polsce. Wydaje mi się, że to nie pierwszy taki przypadek.