ZMIANY RDLP POZNAŃ
Moderator: Moderatorzy
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny

Re: ZMIANY RDLP POZNAŃ
To się nazywa ZAMORDYZM
-
tumanleśny
- nadleśniczy

Na razie wstrzymałbym się z wyrażaniem skrajnych opinii...
Przecież nic nie wiadomo.
Oprócz tego, że odwołano.
Polecam jako przykład wypowiedź zainteresowanego.
Przecież nic nie wiadomo.
Oprócz tego, że odwołano.
Polecam jako przykład wypowiedź zainteresowanego.
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny

A może wiem więcej, niż ci się zdaje.
-
tumanleśny
- nadleśniczy

Może Wiesz więcej .....
To ujawnij co wiesz i wtedy krytykuj i wyrażaj opinie.
A jeśli chcesz trzymać karty przy orderach to trzymaj.
Ale wtedy nie dziw się, że Twoje opinie będą odbierane tak sobie.
Mnie osobiście Pan Krzewina ani ziębi, ani grzeje.
Jak wielu innych.
Natomiast było niedawno zamieszanie na forum wokół Tej osoby wskutek pewnego nieporozumienia.
Czy oburzasz się słusznie?
Nie mam danych by to ocenić.
Póki co proponuję troszkę spaceru na świeżym powietrzu dla ostudzenia gorącej/-ych głowy/-ów
To ujawnij co wiesz i wtedy krytykuj i wyrażaj opinie.
A jeśli chcesz trzymać karty przy orderach to trzymaj.
Ale wtedy nie dziw się, że Twoje opinie będą odbierane tak sobie.
Mnie osobiście Pan Krzewina ani ziębi, ani grzeje.
Jak wielu innych.
Natomiast było niedawno zamieszanie na forum wokół Tej osoby wskutek pewnego nieporozumienia.
Czy oburzasz się słusznie?
Nie mam danych by to ocenić.
Póki co proponuję troszkę spaceru na świeżym powietrzu dla ostudzenia gorącej/-ych głowy/-ów
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny

https://www.drewno.pl/artykuly/13188,wi ... oznan.html
Odwołany.
PS
Wyborczej nie płacę, więc nie przeczytam.
Odwołany.
PS
Wyborczej nie płacę, więc nie przeczytam.
-
Smerf Maruda
- początkujący

https://wiadomosci.onet.pl/poznan/dymis ... ka/krqbvsjTak, to prawda. Zostałem odwołany — powiedział Krzewina, nie ukrywając, że decyzja Witolda Kossa, dyrektora generalnego Lasów Państwowych, była dla niego niespodziewana.
Jeneralna też wydała komunikat. Z grzeczności nie skomentuję.
29 października br. Wiesław Krzewina, dyrektor Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Poznaniu, został odwołany ze stanowiska.
Wiesław Krzewina zostaje w Lasach Państwowych. Pozostanie on nadal przewodniczącym Zespołu zadaniowego do opracowania jednolitych zasad określania potrzeb etatowych w jednostkach organizacyjnych Lasów Państwowych, powołanego przez Dyrektora Generalnego Lasów Państwowych, na mocy Zarządzenia nr 118 z dnia 24 września 2024 r. Jego kompetencje będą także wykorzystane m.in. przy pracach nad strategią PGL LP.
Link: https://www.lasy.gov.pl/pl/informacje/a ... w-poznaniu
29 października br. Wiesław Krzewina, dyrektor Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Poznaniu, został odwołany ze stanowiska.
Wiesław Krzewina zostaje w Lasach Państwowych. Pozostanie on nadal przewodniczącym Zespołu zadaniowego do opracowania jednolitych zasad określania potrzeb etatowych w jednostkach organizacyjnych Lasów Państwowych, powołanego przez Dyrektora Generalnego Lasów Państwowych, na mocy Zarządzenia nr 118 z dnia 24 września 2024 r. Jego kompetencje będą także wykorzystane m.in. przy pracach nad strategią PGL LP.
Link: https://www.lasy.gov.pl/pl/informacje/a ... w-poznaniu
Z Pniew na dyrektora?
-
goralniskopienny
- początkujący

Podobno
Dr inż.Kwiryn Naparty dyrektorem RDLP Poznań.Gratulacje!
https://www.lasy.gov.pl/pl/pro/informac ... poznaniu-1
https://www.lasy.gov.pl/pl/pro/informac ... poznaniu-1
Orędownik poprzedniej władzy 
Zamordyzm - czyszczenie z tych co mają swoje zdanie. Czas wszystko pokaże - szkoda, że trzeba czekać na pewnie rozstrzygnięcia - ale jak to mówią - Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. a i paragrafy się znajdą z dowodami - wystarczy być wytrwałym - a miało być tak transparentnie i praworządnie. SZOK I NIEDOWIERZANIE.
-
Smerf Maruda
- początkujący

Że Klęska i Pilates mają sporo za uszami, to jedno, ale to, jak leśników traktuje układ zawiązany przy paprykarzu szczecińskim, jest skandaliczne.
- Blues Brothers
- dyrektor regionalny

I pomyśleć,że był kiedyś Dyrektor, na którego nikt nie śmiał ręki/pióra podnieść. Jego autorytet przetrzymał wszystkie opcje polityczne.
-
Bajzelgrad
- początkujący

Kwiryn? Ojoj... ,,Monotonia, monotonia ani wizja ani fonia''
Bajzelgrad pisze: czwartek 31 paź 2024, 00:51 Kwiryn? Ojoj... ,,Monotonia, monotonia ani wizja ani fonia''
"Ja cię nie mogę" - J.K.
-
Smerf Maruda
- początkujący

O tak! Dyr. Grygier to był NASZ PRAWDZIWY DYREKTOR (nie mylić z "prawdziwymi leśnikami").Blues Brothers pisze: środa 30 paź 2024, 20:14 I pomyśleć,że był kiedyś Dyrektor, na którego nikt nie śmiał ręki/pióra podnieść. Jego autorytet przetrzymał wszystkie opcje polityczne.
- kukaburra
- dyrektor regionalny

Smerf Maruda pisze: czwartek 31 paź 2024, 10:09O tak! Dyr. Grygier to był NASZ PRAWDZIWY DYREKTOR (nie mylić z "prawdziwymi leśnikami").Blues Brothers pisze: środa 30 paź 2024, 20:14 I pomyśleć,że był kiedyś Dyrektor, na którego nikt nie śmiał ręki/pióra podnieść. Jego autorytet przetrzymał wszystkie opcje polityczne.
I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
-
Smerf Maruda
- początkujący

Przepraszam, ale powinienem był napisać Pan Dyr. Grygier. To była klasa sama w sobie. To był KTOŚ - nie jak te dzisiejsze polityczne popychadła.