GW: Ministerstwo ogranicza wycinkę w Lasach Państwowych. Chodzi o dziesięć najcenniejszych lokalizacji

Bieżące informacje, aktualności leśne, zmiany w LP/Ministerstwach...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
j24
Admin
Admin

Re: GW: Ministerstwo ogranicza wycinkę w Lasach Państwowych. Chodzi o dziesięć najcenniejszych lokalizacji

Post autor: j24 »

"Przedłużam moratorium do czasu, aż Lasy Państwowe wprowadzą systemowe rozwiązania chroniące najcenniejsze przyrodniczo lasy. Przedstawiciele dyrekcji Lasów Państwowych przyszli do mnie z inicjatywą przejęcia odpowiedzialności za realizowanie ochrony zapisanej w moratorium"

https://www.gov.pl/web/klimat/moratoriu ... rzedluzone
Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
tumanleśny
zastępca nadleśniczego
zastępca nadleśniczego

Re: GW: Ministerstwo ogranicza wycinkę w Lasach Państwowych. Chodzi o dziesięć najcenniejszych lokalizacji

Post autor: tumanleśny »

Zapewne mieli wiele innych możliwości....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Andy64
leśniczy
leśniczy

Post autor: Andy64 »

🤣🤣🤣
ODPOWIEDZ