abp Marek Jędraszewski
Moderator: Moderatorzy
Re: abp Marek Jędraszewski
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
A ja SUM DEUS bym chciał być.
Tylko po co mi te dzieci?
Zwłaszcza takie dzieci?
Tylko po co mi te dzieci?
Zwłaszcza takie dzieci?
Całe szczęście, że nie ma obowiązku wiary w abp J.
... co oni wąchają?
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
... kadzidło... No, może dosypał zioła za dużo... Jak to Doda mówiła
Mógłbyś wołać o pińcetplusy w temacie rzeczonych.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Nie narzekaj. Jak nie miliony na biznesy, to działki za darmo byś dostawał...
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Obrońca abp. Paetza czym prędzej powinien odejść...
https://www.onet.pl/informacje/onetkrak ... 4,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetkrak ... 4,79cfc278
Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
O to się całe lata biliśmy - jedną z podstaw demokracji jest stwierdzenie, że nikt nie jest winny, aż do czasu udowodnienia mu winy przez sąd...
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
-
- zastępca nadleśniczego
Szkoda tylko, że niewinny jest również z powodu upływu czasu...
I to pomimo rozpoczęcia procedur prawnych w czasie gdy jeszcze przedawnienia nie było....
I to pomimo rozpoczęcia procedur prawnych w czasie gdy jeszcze przedawnienia nie było....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Co nie zmienia faktu, że jak kuria nagle zmienia proboszcza, to nie powinna zatajać powodów.
Nie troszczcie się więc zbytnio o jutro, bo jutrzejszy dzień sam o siebie troszczyć się będzie. Dosyć ma dzień swojej biedy. (Mt 6,34)
Chyba wyłącznie dlatego, że brak wyjaśnień rodzi najgorsze podejrzenia. Bo tak w ogóle to wszak nie musi. Tako samo jak twój szef gdy ciebie przesuwa...
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.