Czy warto?
Moderator: Moderatorzy
Czy warto?
Cześć, jestem w 8 klasie szkoły podstawowej i zastanawiam sie nad wyborem szkoły i profilu. Marzeniem moim jest mieć w przyszłości pracę związaną z lasem. Czytałem kilka postów że niewarto się w to pchać że ciężko o pracę. Dodam że nie mam pleców. Chciałbym prosić o wasze zdanie czy w perspektywie kilku kilkunastu lat będzie problem ze znalezieniem pracy w LP?
-
- zastępca nadleśniczego
Re: Czy warto?
A czy jesteś pewien, że jutro Cię tramwaj nie przejedzie??
A na poważnie.
Nie sądzę, aby ktoś udzielił Ci wiążącej odpowiedzi. Za dużo niewiadomych, za wiele zmiennych.
Jednakże: warto mieć marzenia, warto je realizować.
Powodzenia.
A na poważnie.
Nie sądzę, aby ktoś udzielił Ci wiążącej odpowiedzi. Za dużo niewiadomych, za wiele zmiennych.
Jednakże: warto mieć marzenia, warto je realizować.
Powodzenia.
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj TROLL forumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Wydaje mi sie ze liczba osób ktore w przyszłości będą kandydować na to stanowisko bedzie sie zmniejszać. Ale może tylko sie łudzę...
... warto realizować marzenia
... (VIA/RT) nie oznacza moich poglądów ani poparcia dla cytowanych treści...
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz
"wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą" - marek aureliusz