W pełni się z Tobą zgadzam. Pomijam ewentualny sarkazm....Katalizator pisze: ↑czwartek 18 lip 2024, 21:48 Najważniejszy jest szeroki szczery uśmiech Pana Dyrektora jak i całej uśmiechniętej KOalicji
RDLP Lublin
Moderator: Moderatorzy
Re: RDLP Lublin
Ten Lublin to nie zła Patologia niby miało coś się zmienić, ale jak mówią po dobrym panie jeszcze lepszy nastanie
-
- podleśniczy
-
- początkujący
Zgadza się ten Lublin zawsze był dziwny. Myślałem że gorszych nominacji niż za poprzedniej władzy nie będzie... myliłem sięTen Lublin to nie zła Patologia niby miało coś się zmienić, ale jak mówią po dobrym panie jeszcze lepszy nastanie
-
- zastępca nadleśniczego
Czym się różni: nie zła Patologia od: niezła Patologia?
To jaka jest ta lubelska?
Nie zła czyli dobra, czy też niezła w sensie duża, silna itp?
Dziwny ten język polski jest..... . Nieprawdaż?
To jaka jest ta lubelska?
Nie zła czyli dobra, czy też niezła w sensie duża, silna itp?
Dziwny ten język polski jest..... . Nieprawdaż?
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Patologia to mało powiedziane.Białoryś raczej. Towarzysze rządzą a reszta ma siedzieć cicho. W jednym z nadleśnictw lubelskiej dyrekcji leśniczy z wyrokiem nadal pracuje bo towarzysze zmietli wszystko pod dywan. Mało tego kradł bo miał depresję i nie wiedział co robi.
A zjazd w Nałęczowie? Trwa biba na ponad 300 osob zjazd PTL za lasow kase picie hulanki swawole a w lasach redukcja zatrudnienia rozkreca sie na calego gratulacje dla wyborców nowa rzeczywistość dobra zmiana
-
- zastępca nadleśniczego
Tak jak Rajd Leśników, tak i corocznie odbywają się zjazdy PTL.
Nie wiem co w tym złego ?
Nie wiem co w tym złego ?
Złego hmm może to, że redukcja ma być i jest bo kasy nie ma a na picie i zabawy związkowe są?? Ale widać kolega związkowiec chyba i wiem jak kasę LP na zabawy typu rajd wydawać.
Oj nie kolega związkowca a obecnego nadleśniczego wychowanek jakoś wszyscy o tym wiedzieli i wiedzą ale czemu nic nie zrobili i nie robią z tym?? Pytanie do kolegów obecnej dobrej zmianyJastrząb pisze: ↑czwartek 05 wrz 2024, 08:19 Patologia to mało powiedziane.Białoryś raczej. Towarzysze rządzą a reszta ma siedzieć cicho. W jednym z nadleśnictw lubelskiej dyrekcji leśniczy z wyrokiem nadal pracuje bo towarzysze zmietli wszystko pod dywan. Mało tego kradł bo miał depresję i nie wiedział co robi.
- kukaburra
- nadleśniczy
PTL to nie LP, bez przesady.
I am not altogether on anybody’s side, because nobody is altogether on my side - Treebeard
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
Z prawdą jest jak z d... Każdy ma inną i każdy ma swoją... I nie każdy powinien ją pokazywać
Czy jest prawdą ,że Dyrektor jeszcze lepszej zmiany polecił zatrudnić PO znajomości, bez konkursu sekretarkę w Radzyniu ?
- góral bagienny
- wiceminister
-
- zastępca nadleśniczego
A na jarmarki wyborcze kasy RDLP nie dawało ?
-
- zastępca nadleśniczego
Namnożyło się tych poszukiwaczy kasy, oj namnożyło.....
Teraz nadleśniczowie to pewnie papier toaletowy na listki będą rozliczać.
Ale ja się jakoś temu nie dziwię.
W Polsce ta pała nigdy prosto nie stała...
Teraz nadleśniczowie to pewnie papier toaletowy na listki będą rozliczać.
Ale ja się jakoś temu nie dziwię.
W Polsce ta pała nigdy prosto nie stała...
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
A kogo jakiś Lublin obchodzi? Kiedyś to przynajmniej stolica buraka cukrowego była, a teraz?
-
- zastępca nadleśniczego