leszek_tax pisze: ↑wtorek 30 lip 2024, 18:23Podrzućcie jakieś linki do tego.
Proszę uprzejmie:
Uznane za uchylone:
Szyzszko - Rozporządzenie Ministra Środowiska z dnia 18 grudnia 2017 r. w sprawie wymagań dobrej praktyki w zakresie gospodarki leśnej (Dz.U. 2017 poz. 2408) https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 172408.pdf
Obowiązujące:
Moskwa - Rozporządzenie Ministra Klimatu i Środowiska z dnia 27 marca 2023 r. w sprawie wymagań dobrej praktyki w zakresie gospodarki leśnej (Dz.U. 2023 poz. 672) https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downl ... 230672.pdf
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami. ***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami. ***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Akurat ro rozporządzenie jest istotne, żeby móc "wchodzić" do lasu. jak zaczynają grzebać nawet i w tym???
Po próbkach z UoL i lasami cennymi społecznie i przyrodniczo, to można tylko to przyrównać do tańca szaleńca.
leszek_tax pisze: ↑środa 31 lip 2024, 07:25przyrównać do tańca szaleńca.
Raczej do ruchów pozornych (ang. apparent motion) jeśli przyrównamy na gruncie optyki, lub ruchów robaczkowych jelit, jeśli poruszamy się po odniesieniach anatomicznych.
Piotrek pisze: ↑środa 31 lip 2024, 06:38
A nie znalazłem. Masz pole do popisu.
Naju!!!
Wróóóć!!!!!!!!!!
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKATOR i TROLLforumowy.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Klupa123 pisze: ↑czwartek 01 sie 2024, 21:56
A obowiązujące od kwietnia wytyczne we Wrocławiu widzieli? To jest dopiero arcydzieło ...
A mogliby zobaczyć?
W tym czasie się przebranżowią i będą budować budki lęgowe z materiałów niedrzewnych.
łolcik2 pisze: ↑piątek 02 sie 2024, 09:42
Zakaz cięć w okresie lęgowym. Pracownicy przemysłu drzewnego będą mieli dłuuuugie wakacje
O ile się nie mylę to trzeba ten okres lęgowy jednoznacznie określić. Teraz, jak mi się wydaje każdy ptak ma inny. A jak dołożymy krzyżodzioby to i zimą.
tumanleśny pisze: ↑czwartek 01 sie 2024, 22:12
A mogliby zobaczyć?
Nazywa się to "Wytyczne w sprawie minimalizowania wpływu realizacji prac gospodarczych na chronione elementy przyrody". 10 stron o tym co należy zrobić przed rozpoczęciem każdej pozycji. Nam do paraliżu nie potrzeba rozporządzeń wyprodukowanych przez Dorożałów z całymi orszakami NGOsów. Nasze leśne korpusie zrobią to o wiele lepiej....