Rozsypują chleb w środku lasu
Moderator: Moderatorzy
Rozsypują chleb w środku lasu
Rozsypują chleb w środku lasu. W ten sposób łatwiej im zabijać
https://www.onet.pl/styl-zycia/dzikie-z ... 9,30bc1058
https://www.onet.pl/styl-zycia/dzikie-z ... 9,30bc1058
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Beer-o-pedia - Encyklopedia piwa
Re: Rozsypują chleb w środku lasu
Podejrzewam, że ich kretynizm nie pokazał jeszcze swego maksymalnego poziomu...
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Nie nazwałbym tego kretynizmem. Miałem pewne przeboje z jedną piekarnią, która potrafiła zasypać metrowy rów na długości kilkudziestu metrów starym spleśnialym chlebem. Dwa tysiące mandatu załatwiło problem u mnie. Nie wiem na jak długo, ale przynajmniej na razie mam rów posprzątany i brak syfu w lesie. Dlaczego chleb spleśniał? Otóż dlatego, że trzymali go w workach. I razem z tymi workami do rowu go wyrzucili.
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
To co opisujesz to śmiecenie. Nielegalna utylizacja. Artykuł opisuje dokarmianie...
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
-
- nadleśniczy
Jeśli wziąć pod uwagę przepisy prawa to dokarmianie na ten przykład sikorek też jest z prawem niezgodne. A jak pójść jeszcze dalej to wychodzenie z domu też, no bo zawsze można spłoszyć jakiegoś chronionego wróbelka. O rozdeptaniu świętej mrówki nie wspomnę.....
Ja jestem ten najpodlejszy, najobrzydliwszy, najpaskudniejszy i wiele innych naj PROWOKTORi TROLLforumowy.
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Jeżeli czytasz co napisałem, robisz to na własne ryzyko.
Jeżeli poważnie traktujesz to co przeczytałeś - Twoja sprawa. Sam jesteś sobie winien.
Tak, że: To, tamto, ten, tego, ten....
Albo I o salamandrze ...
"Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było."
Salamandra się nie liczy. To stanowczo wina salamandry była...
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
- góral bagienny
- wiceminister
Jakaś taka plaskata ...
- góral bagienny
- wiceminister
I nie dało się jej zreperować bo została źle zepsuta.
'
P O E Z J A , G Ł U P K U ! ! !