Nie takie trudności policja potrafi przezwyciężyć...poreba pisze:Policja ma już przecież wzorek, "brak znamion czynu".

Moderator: Moderatorzy
Glownie w celu powieszenia hamaka na drzewie i patrzenia jak sie galezie na wietrze bujają. I zeby mnie nikt stamtad nie wyrzucil (acz patrzac co sie dzieje w naszym kraju to nic nie jest pewne - i do kolektywizacji moze dojsc a stado baranow zwanych potocznie obywatelami ani kwiknie...)Piotrek pisze:A ja mam jedno: w jakim celu chcesz nabyć tę działkę?buba pisze:Mam kilka pytań odnośnie zakupu działki leśnej o wielkosci okolo pół hektara.
Pytanie jest zupelnie teoretyczne poki cobrowar pisze:Buba, a może jest tam jakiś bunkierek oprócz lasu? Może być maluśki, zadałby szyku
Nie nie, tylko byla w lesie... Poki co nie w swoim wiec nielegalnieCapricorn pisze:Aleście bubę wystraszyli. Wzięła się i zamknęła w sobie...
Nie mam takich zamiarow. Po za tym - zawsze mozna tam jechac duzymi zakosami i dojechac gdzie indziej. Teraz "manie" takiej dzialki bardzo by mi sie przydalo!Blues Brothers pisze:buba, chcesz się osiedlić nie rób tego, działki to samo zło. Przywiązują do siebie i zmuszają abyś tam jeździła w każdej wolnej chwili.
I takie sa plany - gdy mi to tylko umozliwi policyjny kraj w ktorym przyszlo mi zyc. Bo na razie "podroze" odbywaja sie krzakami robiac za kleszczołapke - i to zaczyna byc nieco irytujace!Blues Brothers pisze:żyjcie jak do tej pory, ciągle w podróży, normalnie zazdroszczę wam tego