Dodawanie warstwy SHP stworzonego na Qgis do Mlas Light 7

SILP, BIP, ACER, GIS, Raporty, mapy numeryczne...

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kuna lesna
inżynier nadzoru
inżynier nadzoru
Posty: 1854
Rejestracja: czwartek 12 paź 2006, 00:41
Lokalizacja: Z puszczy

Dodawanie warstwy SHP stworzonego na Qgis do Mlas Light 7

Post autor: Kuna lesna »

Tak jak w temacie . Podczas importowania SHP stworzonego na Qgis do Mlas nie chce przepuścić importu ze względu na nazwę warstwy pomiarowej . Macie jakieś rozwiązania ?
Awatar użytkownika
Capricorn
Admin
Admin
Posty: 58854
Rejestracja: czwartek 14 lis 2013, 23:18

Post autor: Capricorn »

Nazwa nie jest zdublowana? Może po prostu wskaż ją ręcznie :roll:
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Awatar użytkownika
Piotrek
Admin
Admin
Posty: 95799
Rejestracja: sobota 28 maja 2005, 00:00
Lokalizacja: ze wsząd
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

Kuna lesna pisze:ze względu na nazwę
A jak brzmi nazwa?
Poezja to opisanie uczuć słowami, a świata - uczuciami.
***Unless otherwise stated, my posts are my opinion, not official***
No trees were killed to send this message, however, a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Awatar użytkownika
Capricorn
Admin
Admin
Posty: 58854
Rejestracja: czwartek 14 lis 2013, 23:18

Post autor: Capricorn »

Piotrek pisze:A jak brzmi nazwa?
Coś czuję, że Poligony, PNSW, Zręby, albo coś podobnego :)
"Słowa mają ogromną moc, więc naszą powinnością jest te słowa kontrolować. Inaczej mogą zdziałać wiele zła" - Mordimer Madderdin
Awatar użytkownika
Kuna lesna
inżynier nadzoru
inżynier nadzoru
Posty: 1854
Rejestracja: czwartek 12 paź 2006, 00:41
Lokalizacja: Z puszczy

Post autor: Kuna lesna »

No właśnie nie , szedłem Capricon twoim tokiem rozumowania i nic nie dało .
ODPOWIEDZ